Pages

Lesestund!

onsdag 28. mars 2012

Lille vennen liker å lese (se) i bøker. Hun kommer krypende bortover gulvet med en bok i den ene hånden og et bedende blikk. Ivrig strekker hun hendene opp mot meg. Hun vil opp på fanget for en liten lesestund. Og hvem kan si nei til en slik skjønn skatt:) Ikke jeg! Det blir noen sånne stunder i løpet av uka, og jeg nyter hver eneste en. Tia går så fort, og tyngden og varmen fra det besteste i verden minner meg på at jeg må nyte tiden!

Hun blar, peker og ler. Lager de fineste lyder, og smelter mammahjertet mer enn hun aner. Vi må ta vare på de små øyeblikkene! Jeg prøver å minne meg selv på det når hverdagen blir travel. 
Husk det du og!

*KLEM*

Vertinnegave

tirsdag 27. mars 2012

I helga var det duket for en koslig kveld hos en koselig jente. Jeg synes det er gøy å gi små vertinnegaver. Ekstra koselig er det å gi noe som er litt anderledes og gjerne hjemmelaget! Ideen til disse glassene med kakemiks fant jeg i blogglandia et sted, er litt usikker på hvor desverre... Jeg ble nok så fornøyd selv, og mottakeren satte stor pris på den. Ekstra hyggelig når folk blir glade for det de får;)

For å lage slike trenger du et fint glass, litt bånd, en merkelapp og alt det tørre til en kakeoppskrift. Jeg valgte sjokolade coockies med sjokoladebiter og valnøtter. Det kan være greit å velge en oppskrift der det kan tilsettes sjokoladebiter, nøtter eller lignende slik at du får fylt opp glasset. Legg alt det tørre lagvis i et dekorativt mønster. Pynt glasset med et bånd. På lappen skriver du hva som må tilsettes og steketid. 
Volia!

Litt anderledes, enkelt (men fint) og personlig. Koselig å gi, koselig å få!

En ide til neste selskap kanskje! Kommer til å gjennta bedriften en annen gang i allefall:)

Ønsker dere alle en fin fin kveld! Setter så stor pris på at dere titter innom og enda større pris på koselige kommentarer. Det gir meg masse inspirasjon!!!
*KLEM*

Endelig vår og fredag!

fredag 23. mars 2012

Våren er endelig kommet til Stavanger!!! Etter en våt og laaang vinter kjennes disse første varme soldagene som ren lykke. Ikke er det feil at det er fredag heller... Jeg har på følelsen at dette blir en av de bedre helgene på en stund. Sol, varme, passe med planer, fine folk og god tid. Må jo bare bli bra! 

Jeg har hatt en runde på Etsy igjen. Lærer jo aldri. Det er skummelt for kontobeholdningen min. Jeg kom over disse fine merkelappene og kortene. Så da måtte jeg jo bare ha det. Får helt sikkert bruk for det en dag (har ingenting liggende i skuffer og skap fra før!).

Men de er jo fine, er de ikke?  Alt er fra Handfed Letterpress Shop.
Ta en titt her for flere fine ting.

Riktig god helg ønskes fra meg til deg!
*KLEM*


Snart påske

onsdag 21. mars 2012

Det skjedde så plutselig! Det var det jeg tenkte da jeg sto opp i dag tidlig. Selv om klokka knapt viste seks, var det lyst ute. Og i dag er dagen for første gang på lenge, lengre enn natten! Tenk det, nå går det fort mot lange, lyse og deilige dager. Jeg merker det på hele meg, alt er litt lettere. Rart hvor mye litt ekstra dagslys har å si for kropp og sjel. Det har vert travle dager etter endt permisjon.
  Nå ser jeg virkelig frem mot litt påskefri. Har så smått begynt med litt påskedekorasjon. Løkplantene har vært skiftet ut både en og to ganger, og i dag rotet jeg frem mine absolutte favoritt påske-egg fra Royal Chopenhagen. 









Er de ikke nydelige? Snart skal de få pynte opp en naken gren. Enn så lenge ligger de trykt i sine små reder.
Fin kveld ønskes dere alle.
*KLEM*


Kan lykke kjøpes for penger?

søndag 18. mars 2012

Jeg vet at det egentlig ikke går ann å kjøpe seg lykke, men å invesere i en Nespresso-maskin er noe av det lureste jeg har gjort på lenge! Når lillemor synes det er fantastisk å starte dagen før klokka seks, priser jeg meg lkkelig for at jeg med et lite trykk på en knapp kan få meg rykende, kruttsterk, duftende kaffe. Som ved et trylleslag er jeg litt mindre trøtt, og litt mer klar for å krype rundt på alle fire. Jeg har til og med begynt å like tidlige morninger!!! det hadde jeg ikke trodd jeg noen gang skulle si.


God kaffe kan kjøpes for penger. God kaffe tidlig på morgenen gjør meg litt mere lykkelig. Ergo kan lykke kjøpes for penger...eller? Det skal nok litt mer til enn det... Den største lykken, for meg, er å se det vakreste i livet sitte på gulvet å leke og le, men duften, og smaken, av kaffe hjelper på lykkefølelsen når klokka viser 05.30.

God søndag til alle, måtte den bli strålende!!!
*KLEM*

Bildevegg

tirsdag 13. mars 2012

Et prosjekt jeg har hatt gående lenge nå, er en bildevegg inne på soverommet. Dette er førsteutkastet og jeg ser allerede nå at jeg skal gjøre noen endringer. Er likevell sånn høvelig fornøyd med utgangspunktet! Noen av bildene henger litt på skakke, ikke alle rammene har fått bilde i seg og noen bilder/rammer mangler enda, men jeg har tro på at sluttresultatet vil bli bra. Viser noen bilder fra prosessen, ikke verdens beste lys i dag, men det får duge.

Formen er endelig sånn någenlunde på plass igjen, bank i bordet! Håper den holder i lang tid fremover:)
Fin tirsdag til deg som titter innom!

*KLEM*

Nede for telling....

søndag 11. mars 2012

...igjen gitt! Og jeg som lovte dere bilder fra mitt seneste prosjekt. Det må vente litt til, for jammen klarte jeg ikke å bli syk igjen. Føler sykdom har rammet dette huset av og på siden jul, urg! Denne gangen var det "heldigvis" bare meg som var offeret! Jeg har vært nedgravd under dyna, knapt i stand til å bevege meg og ute av stand til å lese eller blogge. Nå peker formkurven endelig oppover igjen og jeg prøver meg i mer sittende stilling i sofaen i dag! Takk og lov for mannen som tar ansvar for lillefrøkna og hus forøvrig, hadde ikke klart meg uten disse dagene! 

Det som er veldig gøy er å se at mens jeg har vært borte, er det mange nye som har funnet veien til "min lille pause"! Velkommen til alle nye følgere, stor stas!!!

så mens jeg venter på at formen skal komme seg enda et hakk slik at jeg får energi til å ta fatt på prosjekter og å finne frem kameraet, ønsker jeg å dele litt inspirasjon med dere. Yellows Photogrophy er et dansk photostudio som tar de nydeligste bilder! Dette er noen av mine favoritter:




Fine ikke sant!  Det er slike bilder jeg drømmer om å ta. Så det er bare å øve!

Nå håper jeg virkelig jeg kommer sterkere tilbake, og at vi har hatt nok sykdom i denne heimen for en god stund fremover, bank i boret! God søndag til alle som titter innom. Håper dere er friske og raske alle mann;)
*KLEM*

Mjølk, "ny" nettbutikk elsk!

tirsdag 6. mars 2012

Ja jeg vet, det er lenge siden jeg har vist bilder her hjemme fra. Men dagene er travle og jeg har ikke vært helt inspirert i det siste. Rart med det, men jeg lover å komme sterkere tilbake i morgen. Jeg har ett lite prosjekt på gang som jeg håper å komme i mål med. Vi får se hvordan det går...

I mellomtiden skal jeg tipse dere om en liten nettbutikk jeg har lagt min elsk på. Mjølk! De har spesialisert seg på den skandinaviske stilen. Lys og luftig, akkurat slik jeg liker det. Butikke har håndplukket et utvalg produkter, og jeg tror nesten jeg kunne kjøpt alt de har:) Jeg har likevell forsøkt å plukke ut noen av mine favoritter:

Fint, ikke sant! For å se mer kan du trykke her.
Fin kveld til dere som titter innom:)

*KLEM*

Takknemelig!

søndag 4. mars 2012

Noen ganger trenger men bekreftelse på at det man driver med blir verdsatt. Ekstra godt er det når du får bekreftelse fra noen du ser opp til! I går fikk jeg en Libster Award fra Hege med den flotte bloggen ...Huset ved kanalen... Kjempeglad ble jeg! Tenk så fint at noen sitter og leser det jeg putler med her inne! Så nå er det min tur til å gi den videre. En Liebster Award skal gis til blogger som har færre en 200 følgere, og som man synes fortjener en ekstra oppmerksomhet! 

Disse fem er mine favoritter:







Loopz, Etsy favoritt...

lørdag 3. mars 2012

Ny favoritt hos inne på Etsy. Herlighet det går ann å gå seg vill der inne:) Elsker kalenderen, og siden vi allerede skriver mars er den nå på salg! Et skikkelig kupp. De lager også personaliserte (heter det det?) trykk med navn, fødselsdato og lignende. Mye for både barn og voksne!

 Veldig mye fint, absolutt vært en titt, se her.
God lørdags kveld.
*KLEM*


Back to work!

torsdag 1. mars 2012

For en overgang! 
Etter flere måneder i mammapermisjon, med babysnakk, kos og "rolige" dager, er jeg tilbake i virkeligheten. Nå er det fult kjør igjen! Jeg prøver å henge med i svingene, men det er ikke bare bare... Det går i ett fra veldig tidlig om morgenen til lillemor er i seng om kvelden. Da er det endelig litt egen tid, hvis jeg ikke må planlegge morgendagen, eller rette, eller lage undervisningsopplegg eller...phu! Bloggingen har kommet litt i andre rekke, naturlig nok! Men her er noen inspirasjons bilder til arbeidsplassen jeg skulle ønske jeg hadde, men absolutt ikke har;)

via Det vakreste
Håper jeg klarer å rekke over alt som må gjøres de neste dagene. Gjør jeg det, kommer jeg sterkere tilbake til helgen! Åååå, den som kunne hatt mammaperm litt lenger!!!
*KLEM*
Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs