Pages

Drømmeleilighet!?

onsdag 29. mai 2013





Vakkert, vakkert!
Kunne ikke alle prospekter sett slik ut? De kan det svenskene!
Kunne kjøpt den uten å se den i virkeligheten..!


*klem*

Portrett uke 21

mandag 20. mai 2013

17. mai og pinsa har kommet og gått. For noen fine dager. Deilig med en forsmak på sommeren! Vi har kost oss ute, plantet rips og rabarbra, badet i kitty svømmebassenget og spist is. Bilder er det blitt tatt litt lite av da, dessverre...så ukensportrett er tatt innendørs.


Lille skjønnasen kysser den nye bestekompisen!

Håper langhelga har vært super!

*klem*

Sniktitt på barnerommet og Sylvanian Families

søndag 12. mai 2013

Lenge har det stått på lista å gjøre noe mer med rommet til lillemor. Hun vokser så fort og trengte å oppgradere rommet sitt fra babyrom til "litt større jenterom". Noen endringer har vi gjort, og alle virker fornøyde med resultatet. Nå er det i tillegg til å være sove/stellerom, et rom som innbyr til lek. Det var det ikke før for å si det sånn. Lillemor har i tillegg vært så heldig å få testet ut noen koslige leker fra Sylvanian Families. Det passet jo bra. Figuren og kanoen var en sikker vinner hos min frøken. Da vi åpnet pakken var den spontane reaksjonen "Åå! Søt!". Og det stemmer det, i mine øyne er både lekene og jenta super søte.




Vi har bygd et leketelt til det ene hjørnet, i tallerkenhylla fra farfar har alle kosedyrene fått plass. På veggen mellom to vinduer har jeg hengt opp fem små bildelister som fungerer utmerket til oppevaring av bøker. 




Det er ikke bare lillemor som er fasinert av de fine lekene fra Sylvanian, det er jeg å. Det er så utrolig mange fine detaljer, feks det lille eplet og flasken. Slikt gjør at det blir litt ekstra stas. 


Åå, så søt!


Søte leker med fantastiske detaljer. Trykk på logoen under for å se/lese mer om de.


Håper du har hatt ei flott lang helg!

*klem*

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs