Pages

Sylvanian families

fredag 20. desember 2013

De nydelige lekene fra Sylvanian families er og blir en favoritt her i huset. Lillemor elsker å dulle med de små figurene, både morgen og kveld. Hun er super fasinert av de ulike familiene og alt det spennende tilbehøret. Hun har vært så heldig å få en flott pakke i posten, og det før juleaften... Etter at den søte hundefamilien ble pakket opp, er det lekt med lite annet. Stor stas. Dette er et bombesikkert julegavetips for små krabater. Jeg vet noe vil ligge under vårt tre.








































Heldige skatten som får så fine ting i posten.

Har du lyst til å se mer av det store utvalget kan du gå inn her.

My little sweetheart was so lucky reciving this cute toys in the mail. They are the only toys she wants to play with. If you want to see more from Sylvanian families, visit this site.

*klem*

Julekort

torsdag 19. desember 2013

Årets julekort ble til litt i hyrten og styrten, men jeg ble overraskende fornøyd med resultatet. Jeg tror alle som skulle få har fått et i posten, så nå kan jeg vise det frem her og. Jeg håper alle får litt tid til å nyte juledagene og at det blir slik vi alle håper. For vår del går turen til Trondheim, men ikke før mandag, så da er det enda litt tid igjen til de siste forberedelsene.



God jul til alle, håper den blir strålende!

This years christmascard. I´m happy with the result. Whising you all a merry little christmas. Best whises. 

*klem*


Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs