Pages

My man

søndag 28. september 2014

Må bare dele noen flere bilder av min nye lille mann. Litt skrytebilder må jo være lov:)
Bildene er fra takkekortene, som er på vei ut "as we speak". Han er en liten skjønnas og tiden flyr avgårde. Jeg prøver det jeg kan å nyte disse dagene. plutselig kryper han rundt.




















































Shareing a few more photos of my new little man. I´m trying to enjoy these early days to the fullest, they fly by way to fast. I want to remember it all, so I keep my camera close by. Every moment is so precious.

Hopeing you all have had a great weekend!

*klem*

Ut på tur

søndag 21. september 2014

Nå kommer høsten! Jeg begynner å innse at jeg må ta farvel med de lange, lyse og varme dagene vi har vært så heldige å få denne sommeren (for en sommer vi har hatt!). Istedet må jeg si hallo til flere lag med klær, støvler og vedfyring innendørs. Kveldene er allerede blitt mørkere og det er kjøligere i luften. Vet ikke helt om jeg er klar for det... høsten og vinteren på vestlandet kan være temmelig kald og våt. Men høsten kan være vakker. Dager som i dag for eksempel. Vi utnyttet finværet til en liten oppdagelsesferd i skogen ikke langt fra der vi bor.






































Ylva er så heldig at hun har en mormor som strikker de fineste genserene. Denne genseren har Mariusmønster og perfekte høstfarger. Hun måtte også teste ut de nye støvlene sine med ullfor (selv om det var sol og tørt vær). Både liten og stor synes støvlene er fine og deilige, og best av alt: de fikser jobben med å holde små ben varme og tørre på kalde,våte høstdager. Topp!






































I dag bestemte Ylva at vi skulle lete etter trollet som i følge henne bor i skogen. Vi fant ikke så mange troll, men vi fant et tre det hadde dytte overende. Treet var perfekt å balansere på. Vi fant også mye sopp, fjær, en hel haug med steiner (som selvfølgelig måtte bli med hjem. Kan dere skjønne den fasinasjonen?) og vi fant en benk som trollet hadde glemt å ta med seg hjem...






























































Selv om de var få troll å finne, hadde vi en fin fin tur!

Autum is coming. So long warm summer sun and hello to cold days and layers of clothing. The nights are getting darker faster now. I'm just not ready for it. The autum and winter here in the west of Norway aren't just cold, they are constantly wet too. Today was dry at least, and we thought we had better take advantage of the last of this mild weather. So off we went to our local forest.

*klem*

1 måned

tirsdag 16. september 2014

Jeg kan ikke tro hvor fort tiden flyr. I dag er det allerede en måned siden Vetle kom inn i vår verden, og for en liten mann han er. Vi er heldige!!! Det er noe annet mad andremann... selv om jeg føler meg som en nybegynner igjen, er skuldrene mange hakk lavere og jeg bekymrer meg mindre. Det blir rett og slett mer tid til å nyte dette nye, vidunderlige, vesenet.


























One month already. I can not belive it! What a man he is! A bundel of joy (most of the time).

*klem*

#likebrabrukt

mandag 8. september 2014

#likebrabrukt er månedens utfordring hos NIB. Det er tusen gode grunner til tenke gjenbruk. For min del både økonomiske og miljømessige  grunner, også har jo ofte gamle (brukte) ting så mye sjel!
Mitt absolutte favoritt bruktkjøp er to ch25 Wagner stoler. De fant vi på dba.dk til langt under halvprten av ny pris. Hurra!







































Se de andre bidragene og hva andre har kjøpt eller ønsker seg som er #likebrabrukt her.

*klem*

Også var vi fire...

tirsdag 2. september 2014

Et lengre opphold på bloggen skyldes denne vakre lille mannen. Han kom til oss den 16. august og gjorde vår lille familie komplett. Jeg er veldig takknemlig for en rask og ukomplisert fødsel. 8 dager over tiden bestemte han seg for å komme, og da hadde han det travelt. Det hele var over på under to timer!!!






































Jeg befinner meg plutselig tilbake i en babyboble. Denne gangen er jeg mye roligere og klarer å kose meg mye mer enn forrige gang. Dagene er igjen preget av amming, bleieskift, nattevåk og babykos, men jeg nyter det. Klarer ikke slutte å stirre på dette lille vidunderet som har kommet inn i våre liv.





Og Ylva... Hun er en super stolt storesøster! Hun vokter over lillebror som en hauk. Forteller meg at han er sulten, at han trenger å skifte bleie eller at nå må han få litt kos. Fantastisk å se på det ansvaret hun føler. Jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik!

I´m dlighted to tell you that our babyboy has arrived! Meet Vetle. He entered this world on the 16th of august, 8 days past my due date. I´m grateful for an easy and speedy delivery. I´m in a state of newborn bliss, and enjoying every moment of it. 

*klem*
Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs