Pages

Dåp

tirsdag 21. oktober 2014

Sist søndag hadde vi dåp her i huset. Det hele gikk for seg i heller uformelle former. Jeg er ikke helt typen som lager bordkort og sanghefter (all ære til de som gjør det), men vi hadde en koselig dag med samling av familien, kaffe og kaker. Dåpsbarnet selv sov det meste av dagen og mora var, på tross av at det var uformelt, stresset nok til at hun glemte å ta bilder... Heldigvis fikk jeg knipset et par fine av Vetle med fadder Ingrid før hun dro tilbake til Danmark.







































Last weekend Vetle was baptized. I kind of forgot to take pictures, but luckely I got some nice ones of Vetle and his ant and godmother Ingrid before she went back to Denmark, were she lives. 

*klem*

To måneder

torsdag 16. oktober 2014

To måneder. To øyne som ser, små smil og en liten kropp som vokser. Hvor heldig er ikke vi?


























Two months old today. How lucky am I?

*klem*

Perfekt søndag

mandag 6. oktober 2014

I går var en slik dag som du skulle ønske ikke tok slutt. Da lillemann våknet for å få litt mat om natten hørte jeg regnet tromme på ruten. Det virkelig høljet ned! Men da vi noen timer senere skulle stå opp, skinte solen fra skyfri himmel. Vi nøt søndagsfrokosten med rundstykker og kaffe (i den grad en frokost kan nytes med to små barn) og lekte litt i stua, før vi kledde oss for å gå ut. Det var tivoli i byen, og vi hadde lovet storesøster en tur med karusellen.





































Det var akkurat passe langt å gå og mye spennende å se på langs veien for en som er full av undring. Slike små turer er så morsomme synes jeg. Du får et lite innblikk i barns verden og alt det de tenker og lurer på.





































Tivoli er spennende! Mange lyder, masse blinkende lys og karuseller som går fort. Ylva kjørte bil og helikopter, med meg på slep. Det var litt for skummelt til å kjøre alene.




Akkurat da hun hadde varmet opp, skulle vi kjøre et tog som ved første øyekast så veldig uskyldig ut. Men det gikk fortere enn vi hadde trodd, mye fortere! Det hele endte med ei hylende jente, og ikke på den kjekke måten.... Heldigvis fulgte han som kjørte så godt med at han stoppet karusellen og slapp oss av. Jeg fikk så dårlig samvittighet for å ha dratt henne med opp i det toget at jeg måtte kjøpe meg litt bedre samvittighet i form av en kjærlighet på pinne. En stor en. Det funka!





























På tross av den lille glippen med en alt for skummel karuselltur var dagen fantastisk flott. Været var strålende og humøret på topp. På turen hjem gikk vi innom en kafe og spiste søndagsmiddag. Kan det bli bedre?






































Yesterday was one of those days that you just dont want to end. The wether was perfect and the carnival was in town. We had alot of fun, although one of the rides was far to scary. It all ended up in me having to get a man to stop the ride so that we could get off. As consolation we bought a lollipop. A big one! Despite this little hiccup, the day was all smiles and laughter. Just one of those perfect days!

*Klem*
Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs