Pages

Ide til barnerom

onsdag 30. mai 2012

Disse nydelige bildene fant jeg inne på den koselige bloggen Mokkasin. Det er damen bak bloggen som står for stylingen. Jeg falt pladask, og tror jeg må lage en slik prinssesen på erten seng i "lekeavdelingen" på det planlagte "nye" loftet. Ønsker meg sånne pompommer også, og den esken og og... 
En av alt takk:)


via
Så fint!
Hva synes du?

*klem*

Søndag på mandag

mandag 28. mai 2012

For noen herlige dager vi har hatt! Her er godværet nytt i fulle drag. Gdt med en pause fra både TV, internett og blogging. Fine turer, iskaffe, vannmelon og jordbær. I hagen er det plantet noen nye fine planter og balkongen er skuret ren. 
Deilig!

Klager ikke på at denne uka starter med en fridag heller;) 
Finnes det noe deiligere enn søndagsfrokost på en mandag? Lillemor var som vanlig oppe tidlig, så da benyttet jeg anledningen til å bake et yoghurtbrød og lage en skikkelig god frokost.

 Denne oppskriften er veldig enkel, er rask å kaste sammen og smaker herlig. Anbefales!

 Fin ukestart til deg!
*klem*
 

Små barn, små møbler

mandag 21. mai 2012

Lille frøkna var så heldig å få en fin fin Jær-stol av farfaren sin til ett års dagen. Den er blitt en soleklar favoritt. Hun klatrer opp og ned, opp og ned, mange, mange ganger om dagen! Jeg liker møbler som er praktiske for de små og fine å se på for de store. 
Denne stolen er absolutt det!



Dagen i dag har vært super fin, på alle måter. Endelig kom vårvarmen:) Blir ikke akkurat lei meg av å se på værmeldingen heller. Disse dagene skal nytes!!! 

Håper du som titter innom får en strålende uke.
*klem*

Øyeblikk, Feiring

søndag 20. mai 2012

Jeg hiver meg med i denne månedens utfordring hos Øyeblikk, der temaet er feiring
Bildet ble tatt 17.mai og jeg synes det passer godt til temaet.



Så da krysser jeg fingrene.
*klem*

Hipp hipp hurra!!!

torsdag 17. mai 2012

17. mai er vi så glad i,
morro vi har fra morgen til kveld...

 Alle klisjeene som finnes har vært her denne dagen, og jeg elsker det. Det er noe eget med 17. mai, den sitrende spenningen fra da jeg var liten er der ennå. Å våkne opp til korpsmusikk, stresse litt, ta på bunad, gå i tog, synge "Ja vi elsker", stoltheten og nasjonalfølelsen.

  
Så var det været da... Ikke akkurat drømmevær her i Stavanger i dag. Å gå i barnetog i dagtidlig var mildt sagt en kald fornøyelse. Så kalt var det at vi bestemte oss for å ta resten av dagen innendørs. Da er det godt vi vet å kose oss hjemme også. Is, ostekake, jordbær, ett glass sprudlevann, spekemat og rømmegrøt. 
Vi klager ikke!

Lille frøkna har også storkost seg i dag, og slukna som et lys for en time siden. Mange inntrykk for en liten kropp. Søt som sukker i min gamle bunad (stor stas for mor), et litt mer skeptisk barn (i allefall i påklednings fasen). Forberedelser med vasking, stryking, bading og påkledning til tross, det tok min fine frøken ca. to tygg av en is og litt appelsin før hun så ut som ett åringer som oftes gjør... Den bunadskjorta er i vask nå for å si det sånn;) 

For en fin dag!
Håper din har vært like fin.
*klem*



 

Diy, bildeoppheng

tirsdag 15. mai 2012

Denne gode ideen kom jeg over inne hos emmas designblogg
Likte den kjempe godt! Et alternativ til den vanlige bildeveggen. Dette skal prøves ut. Jeg har allerede noen fine skinn rammer fraTine K jeg tror vil passe fint til dette. Ser veldig fint ut i hodet mitt;) Så gjenstår det å se om resultatet blir like bra.





En god ide, eller?

Ha en fin kveld, 
*klem*

Pannekake-søndag

søndag 13. mai 2012

Nam, pannekaker er alltid en vinner! 
Vi juksa litt i dag. skulle egentlig ha skikkelig fiske middag, men så ble det pannekaker i stedet. Lillemor hadde ingenting i mot det, hun koste seg skikkelig! Med blåbærsyltetøy og litt stekt bacon ble det helt topp! Hadde en et stk. blått barn mot slutten av middagen, så det ble en runde i badekaret etterpå! 
Dobbel lykke for blåbær-trollet med andre ord;) 


Nok en helg går mot slutten. 
Nå må det snart klargjøres til 17. mai.
 Har noen bunadsskjorter å gå over for å si det sånn...

*klem*

I'm a Canon girl

fredag 11. mai 2012

Frk. Fabelaktig har denne måneden utfordringen "Vis meg ditt kamera". Jeg har et Canon 400D, som jeg er veldig fornøyd med. Det er mer enn godt nok til mitt bruk. Jeg ønsker meg noen nye objektiv da, aller høyest på ønskelisten står en 50mm f/1,4. Tror ikke det drøyer lnge før det er i hus;)

Dette er mitt bidrag i utfordringen.


Også er det fredag, deilig!

*klem*

Gammelt møter nytt!

tirsdag 8. mai 2012

Snakk om å være (for) sent ute. Hadde tenkt å kaste meg på nib utfordringen i siste liten, men det rakk jeg vist ikke...haha! Poster bildene likevell jeg. Arvesølv og den nye favoritt termokoppen. 
Gammelt møter nytt!

Neste gang, da skal jeg være tidligere ute...tror jeg;)

*klem*

Myke leker

lørdag 5. mai 2012

Det er rart med det, lekene har begynt å ta over stua på dagtid. Ja, jeg tenkte tanken, mitt barn skulle ikke ha for mange grelle plastleker med lyd. Det var den gang da, det er jo det hun synes er gøy. Mor har lite hun skulle sagt. Noen fine treleker har hun, og Maileg kaniner. Jeg drar de frem hver dag for å prøve å påvirke henne til å tenke at dette er topp! Det kan jo diskuteres hvor vellykket det er:) men jeg gir ikke helt opp enda! 
Spessielt ikke når jeg ser slike fantastiske kreasjoner som de nedenfor. De nydelige "bamsene" er fra de lille firmaet annapavlovna.
I'm in love!

Det finnes bare en av hver og alle er håndlagde. De setter fantasien i sving og er vakre å se på. Flotte til både lek og dekorasjon!



Kanskje en for å veie opp for et par av de blinkende og spillende plastlekene. Er det lov?

*klem*
Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs