Pages

Lillemors sommergarderobe

torsdag 28. juni 2012

De vokser så fort disse små!
Det virker som om at før jeg har rukket å vaske klærne en runde, så er de blitt for små. Men klær må de jo ha:) Veldig praktisk er det da å finne fine sommerklær på salg (allerede før sommeren er begynt). POMPdeLUX har gode, søte og rimelige klær. 
Veldig fine er de, synes jeg. Supert å få sommerklær på 50% i begynnelsen av juni. 
!Me like!



Har kjøpt fra PompdeLux før og har vært veldig fornøyd med kvaliteten. Klærne holder seg fint i vask, og de tåler å bli brukt av små aktive krabater:)





Minimor er godt fornøyd, og det er jammen mamman og! Det er fremdeles mange godbiter i igjen på salget, men skynda på, det ryker fort (snarvei finner du her). 

Så da er det bare min sommergarderobe som gjennstår, den trenger sårt en oppdatering for å si det sånn.    
Vi får se hva det blir til. Ha det fint så lenge og nyt været, 
jeg hører stygge rykter om langvarig regn!

*klem*

Sommerferie

onsdag 27. juni 2012

Heldige meg som har så lang ferie! 
Heldige meg som har syv deilige uker med fri forann meg. 
Og heldige meg som kan nyte noen minutter kvalitetstid helt for meg selv når vesla sover. 


Jeg er ikke sen å be når sola endelig titter fram og vinden er sånn passe beskjeden. 
Yndlings bladet, en islatte og ca. en time alenetid. I dag tok jeg meg helt fri denne timen. 
Jeg lot haugen med klær være haugen med klær og jeg lot lekene ligge å flyte.
 Og jeg koste meg, nesten uten dårlig samvittighet;)

!Husk å nyte!
*klem*

Voluspa

søndag 24. juni 2012

Denne månedens utfordring hos Fabelaktig er "Duftlys". Min soleklare favoritt er Saijo Perammon fra Voluspa. Dufter herlig friskt og ikke for mye. 

Se mange fine bidrag her.

*klem*

Myke minutter...

søndag 17. juni 2012

... De minuttene da (nesten) alle dagens gjøremål er gjort. Minuttene når en travel dag er på hell. Minuttene etter at kveldsbad er unnagjort, kveldsmaten spist, barne-TV ferdig sett. Minuttene før nattasang og dynetukk. De minuttene er de myke minuttene. De minuttene av dagen jeg setter aller mest pris på. Følelsen av en liten varm bylt i fanget. En bylt som bare vil kose litt. Lyden av pust som blir roligere og tyngre. Lukten av nyvasket hår. Små fingre som koser med et lite øre. De minuttene får mammahjertet til å flomme over. Jeg tviholder på disse minuttene (noen ganger litt for lenge synes min lille skatt). De minuttene som gjør at man glemmer alt mas og tjas for en stund.
De myke minuttene!




Rart hvor mye noen få minutter betyr.
For meg betyr disse minuttene alt, absolutt alt!


Snart ny uke, måtte den bli fin!
*klem*


Pioner

tirsdag 12. juni 2012

Fremdeles uten både redigeringsprogram og fungerende PC, ikke greit!
Har fått tatt noen bilder av de nydligste pionene som nå pryder kjøkkenbordet. Resultatet ble ikke så aller værst, selv om jeg kunne tenke meg å gjøre noen små justeringer. 





Jaja, er jo ikke så lenge siden redigeringsprogram nesten var et fremmedord, og noe bare de proffe brukte. Fordelen er jo at jeg må forsøke å utnytte lyset på best mulig måte og unngå å ta snarveier. Øvelse gjør mester, eller noe.... 

*klem*

Sommerdrømmer

tirsdag 5. juni 2012

Dårlig med blogging den siste uken. Det skylles en heller trøblete PC. Den vil ikke samarbeide, driver og slår seg av og på sånn som det passer den, arg! 

Så i påvente av en fungerende PC med redigeringsprogram, viser jeg dere disse nydelige bildene fra et sted jeg skulle ønske jeg var akkurat nå.  På den greske øya Mykonos finner du denne perlen av et hotell. Mer et hjem enn et hotell, og jeg kjenner at både hodet og kroppen min kunne hatt godt av både en, to og tre uker på et sted som dette. Om sommeren kommer min indre bohem frem fra skyggene. Her kan luksusbohemen i meg leve livets glade dager. 
Drømme, drømme! 






via 79 Ideas

Godt det faktisk er sommerferie snart:)
*KLEM*

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs