Pages

Gjør det selv, reinsdyr!

torsdag 24. november 2011

I dag fant jeg helgens gjør det selv prosjekt via den flotte bloggen April and May. Jeg skal finne frem ståltråd og tang for å lage dette kule reinsdyrhodet. Det vil passe perfekt på en, til nå, naken vegg ved siden av vedovnen. Gleder meg til å se hvordan det blir.


Du trenger ganske mye, og passe tykk ståltråd, gjerne i en mørk farge, avbitertang og "klemmetang" (i mangel på et bedre navn). Lag basen, den bestemmer størrelsen på hodet. Bygg deretter nakken. 
Se bildene over.


Nå skal du begynne å lage selve ansiktet. Bruk to kurvede deler, fest de "på toppen" av nakken. Ta en kortere bit som festes "på bunnen" av nakken. La endene møtes der du vil snuten skal være. Deretter tar du en lang bit for å binde de tre nye delene sammen. Fra denne trekker du en bit ned langs midten av ansiktet. Da skal det se ca. sånn ut:


Nå kan du feste to nye kurver ved siden av senterlinjen, så lager du ørene. Nå begynner det å ligne på noe. Så er det gevirene som står for tur. Form dem i den formen og størrelsen du vil ha dem og fest dem på toppen av hodet. Til slutt kan du lage noen flere detaljer i ansiktet om du ønsker det.

Fiks ferdig til å henges på veggen!

Gleder meg til å være kreativ!
Håper du og ble inspirert til å finne frem ditt kreative gen.

*KLEM*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs