Pages

Mamma/interiørblogg diskusjonen

fredag 20. juli 2012

Diskusjonen om mammablogging/interiørblogging dukker opp med jevne mellomrom. Jeg kjenner at jeg blir like oppgitt hver gang. Kritikerne mener vi fremstiller oss selv i ovrdrevent positivt lys. Vi er personer som baker cupcakes hele tiden og vi tar bilder av blomster. Vi er supermennesker uten problemer, og vi er alle akkurat like overfladiske og grunne.

Det er mange ting jeg ikke blogger om. 
Jeg blogger ikke om haugene med skittentøy, eller om dager som er så slitsomme at man har mest lyst til å sette seg ned å grine. Jeg blogger ikke om at mine en gang fine hvitmalte gulv ikke er så fine eller hvite lenger. Jeg blogger ikke om katten som røyter noe så sinnsykt at jeg burde støvsuge hverdag, men at jeg ikke gjør det. 
Jeg blogger ikke om posene med uparede sokker som ligger innerst i skapet. Jeg blogger ikke om sure barn eller krangler med mannen. 
Jeg blogger ikke om jobb, nyheter eller tragedier. 
Det betyr ikke at det ikke finnes i mitt liv.

Jeg blogger om ting som gjør alt slitet vært det.
 Jeg blogger om lyspunktene i hverdagen, om små glimt av lykke. Jeg blogger om ting jeg vil huske og om ting som inspirerer meg. Så om det betyr å ta bilde av en kopp te, en bukett blomster, ei ny pute eller et søtt bilde av min nydelige datter, så gjør jeg det.
 Jeg viser bilder fra de gode tingene i min hverdag. Det betyr ikke at hverdagen min leves på en rosa sky.

Bloggen er bloggen, livet er noe helt annet:)


10 kommentarer:

 1. 100% enig med deg! Det som forundrer meg stort, tror kritikerene virkelig at bloggere lever ett liv kun bestående av det de skriver om og viser? Hvorfor skal de ha denne diskusjonen egentlig!? De må da jammen forstå at det ikke er tilfellet..
  Vi viser det vi vil vise og resten skjult bak kamerat tilhører privaten, så enkelt er det jo faktisk!

  KLemmer

  SvarSlett
 2. SÅ godt skrevet.. er helt enig i alt..!
  Ikke alt som kler dagslyset like godt..
  Det vil man jo gjerne ha for seg selv og heller dele alt det gode og fine i ting!
  Klem

  SvarSlett
 3. Veldig enig! Det er nettopp derfor vi blogger: for å minne oss selv og hverandre på at det finnes lysglimt i alt det andre. Og kanskje for å få en liten pause fra maset i samme slengen ;)

  SvarSlett
 4. Jeg er enig med deg:) vi har alle våre hauger med rot og skitne klær. Men bloggen er et fint sted å bevare de fine øyeblikkene! Jeg syns du er flink:)

  SvarSlett
 5. Veldig bra! Har tenkt tanken så mange gongar når kritikken haglar over mammabloggerane eller interiørbloggerane, det er ein overfladisk kritikk som greier alle med ein kam etter å ha lest eit par. Ikkje særlig god research før ein begynner å slenge med leppa. Og det er kjekt å lesa alle motsvara som kjem, og som ordlegg seg så bra, og får ned svart på kvitt det som eg tenker. Så takk. Du forsvarer meg og :)

  Ha ei herlig helg!

  Klem Eli

  SvarSlett
 6. Veldig bra skrevet og jeg er så enig!! Grattis med inaleplass! Kjempe :)

  SvarSlett
 7. Kunne ikke blitt mer enig!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 8. Så bra sagt! Vi lever ikkje i bobla, men har små friminutt!!

  Gratulerer med finaleplassen!!

  Klem

  SvarSlett
 9. Så fine, fine ord!
  Er heilt einig i det du skriv. Interiørblogging handlar om å spre glede og inspirasjon:-)
  Klem

  SvarSlett

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs