Pages

I Sabeltanns rike

mandag 30. juni 2014

I forrige uke dro vår lille familie ut på sommerens største eventyr, i allefall sett fra lillemors ståsted. Vi tok inn på sjørøverhotellet Abra havn, like utenfor dyreparken i Kristiansand. Og for et eventyr det ble! Det var sjørøvere både morgen, middag og kveld. Skattejakt, sjøslag, sang og overraskelser preget dagene. Kjekt for liten, kjekt for stor. Ekstra stas å se undringen, ekstasen og opplevelsen av skikkelig eventyr i Ylvas øyne. Bare det gjorde oppholdet verdt hver eneste krone spør du meg. Et opphold her anbefales for alle med små sjørøvere i familien.


Bare det å komme inn på selve hotellområdet var en opplevelse. Alt var veldig gjennomført og standaren på rommene var veldig bra.
Om morgenen ble vi vekket av salutt og sjørøvere som underholdt med sang og spill. Om kvelden var det sjøslag med selveste Kaptein Sabeltann ombord og ildprøver på Ildprøveplassen. Ylva var høyt og lavt hele dagen, og øvde mye på å bli en skikkelig sjørøver.Synes dette siste bildet kort og greit oppsummerer hvordan oppholdet fortonet seg for oss alle. Stor stas! Vi var selvfølgelig både en og to turer i dyreparken mens vi var der nede. Men syntes Abra hvan fortjente et eget innlegg. Kommer tilbake med bilder fra dagene i parken også:)

Last week we spent on a mini holiday in Abra-havn, a piratehotel/village. We spent some great days treasure hunting, watching pirate fights and trying to become pirates ourself. It was total amazement for our girl. She loved it, and I loved waching how much she took it all in! Memories for life!

*klem*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs