Pages

Perfekt søndag

mandag 6. oktober 2014

I går var en slik dag som du skulle ønske ikke tok slutt. Da lillemann våknet for å få litt mat om natten hørte jeg regnet tromme på ruten. Det virkelig høljet ned! Men da vi noen timer senere skulle stå opp, skinte solen fra skyfri himmel. Vi nøt søndagsfrokosten med rundstykker og kaffe (i den grad en frokost kan nytes med to små barn) og lekte litt i stua, før vi kledde oss for å gå ut. Det var tivoli i byen, og vi hadde lovet storesøster en tur med karusellen.

Det var akkurat passe langt å gå og mye spennende å se på langs veien for en som er full av undring. Slike små turer er så morsomme synes jeg. Du får et lite innblikk i barns verden og alt det de tenker og lurer på.

Tivoli er spennende! Mange lyder, masse blinkende lys og karuseller som går fort. Ylva kjørte bil og helikopter, med meg på slep. Det var litt for skummelt til å kjøre alene.
Akkurat da hun hadde varmet opp, skulle vi kjøre et tog som ved første øyekast så veldig uskyldig ut. Men det gikk fortere enn vi hadde trodd, mye fortere! Det hele endte med ei hylende jente, og ikke på den kjekke måten.... Heldigvis fulgte han som kjørte så godt med at han stoppet karusellen og slapp oss av. Jeg fikk så dårlig samvittighet for å ha dratt henne med opp i det toget at jeg måtte kjøpe meg litt bedre samvittighet i form av en kjærlighet på pinne. En stor en. Det funka!

På tross av den lille glippen med en alt for skummel karuselltur var dagen fantastisk flott. Været var strålende og humøret på topp. På turen hjem gikk vi innom en kafe og spiste søndagsmiddag. Kan det bli bedre?


Yesterday was one of those days that you just dont want to end. The wether was perfect and the carnival was in town. We had alot of fun, although one of the rides was far to scary. It all ended up in me having to get a man to stop the ride so that we could get off. As consolation we bought a lollipop. A big one! Despite this little hiccup, the day was all smiles and laughter. Just one of those perfect days!

*Klem*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs