Med ei lita som ikke er helt i toppform enda, har vi bare kost oss inne denne helga! I morgen venter vi koselig besøk av lillebror og bestefar/oldefar. Det er skjelden de finner veien til Stavanger, så det må feires...med kake! Så i dag har jeg, og min lille "hjelper", kost oss med litt baking. Og kaken måtte jo selvfølgelig godkjennes før vårt fine besøk får den servert.
Man må jo forsikre seg om at det smaker bra før man serverer til gjester (det går ann siden den er stekt i langpanne). I bakgrunnen ser dere serviset vi har begynt å samle på. Fra Royal Chopenhagen, jeg elsker det! Klassisk og hvitt, men uten å bli kjedelig.
Oppskriften er fra den fine boken til The hummingbird bakery, og den er helt himmelsk. Ikke akkurat helsekost da men... Skal du lage en hel langpanne må oppskriften dobbles. Smøret og sjokoladen smeltes og resten røres i, i rekkefølge. Stekes på 170 grader i ca 40.min. Så er det bare å si nam nam...
Kaken ble godkjent av alle i dette huset! Håper du har hatt en kjempefin helg!
*KLEM*
Så herlig ut :)
SvarSlettGod bedring til lillemor :)
Klem fra Ella