Pages

Å være...

tirsdag 31. januar 2012

...liten og syk er ikke så greit. Vi har tilbrakt store deler av denne natten på legevakta. Lillemor hadde så høy feber og vanskelig for å puste. Ikke greit verken for liten eller stor. Heldigvis går det mye bedre nå. Fikk puste inn noe medisin i maske i natt, og det ser ut til å ha løst opp det værste. I skrivende stund tar hun seg en vellfortjent hvil i sofakroken. Det er godt å ha både yndlings kanin og yndlings teppe da!


Forhåpentligvis er formen oppadgående. Gode ønsker fra oss i sofakroken!
*KLEM*

Lyst og naturlig

søndag 29. januar 2012

Jeg og mine har tilbringt en fin fin helg på hytta på fjellet. Deilig å komme seg litt ut og vekk! Dagens inspirasjons innlegg er innspirert av fjellet, lyst og naturlig.
Enjoy!






Alle bildene er fra Det vakreste, her.
Jeg lover å komme sterkere tilbake med innlegg fra dette hjemmet, har noen prosjekter på gang;)

*KLEM*

Karma

torsdag 26. januar 2012

Mulig det er noe i det! Skader i allefall ikke å prøve å være snill og grei så mye det går. Livet blir litt bedre av det, men av og til trenger men en påminnelse på akkurat det. Dette lille smykket gjør akkurat det. Det kan godt få lov til å henge rundt min hals. Enkelt og stilrent, me like! Innpakningen liker jeg også veldig godt;)

VIA
Etter litt leting har jeg funnet ut at det går ann å få tak i det på bn.com (Barnes and Nobles webside). Hvis noen vet om noen i norge som forhandler dette, please tell!

*KLEM*

Stjerneputer

onsdag 25. januar 2012

Disse skjønne putene hadde passet perfekt inn på rommet til lille Y. Er du litt kreativ og har tilgang på en symaskin tror jeg ikke det kan være så vanskelig å sy selv. Er du ikke så fingernem er det jo greit at det går ann å kjøpe de for en ikke alt for stor penge hos Etsy, her.


God kveld til deg!
*KLEM*

Happy, happy

onsdag 25. januar 2012



Nye favoritter

tirsdag 24. januar 2012

Enkelte ganger når jeg er i byen klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg virkelig har lyst på, og ender med å ikke kjøpe noenting. Denne helgens bytur var ikke en sånn en. Jeg hadde vel strengt tatt bestemt meg for ikke å kjøpe noenting... og det er selvølgelig da jeg ender opp med flere fine ting. Med fare for å gjenta meg selv her, men fine print fra Therese Sennerholt fikk bli med hjem. De er i postkortstørelese, og skal få henge på den planlagte bildeveggen på soverommet. En vakker, stor skål fra Tine K skal få bo på kjøkkenet. Og vårlige løkplanter frisker opp litt rundt omkring. Deilig med litt vårfølelse inne:)


Nå skal jeg ordne med litt mat. Får koselig besøk av ei venninne om ikke lenge. Hverdagsglede, og fint avbrekk fra alene hjemme tilværelsen!

*KLEM*

Mer soverom

søndag 22. januar 2012

Mens jeg funderer på hva jeg skal gjøre med mitt soverom, lar jeg meg inspirere av disse fantastiske rommene. Jeg kunne lett byttet ut mitt med ett(eller flere) av disse rommene.





via

Går det ann å si ja takk begge deler til alle fem rommene?
Klar for ny uke?

*KLEM*

Soverommet

lørdag 21. januar 2012

Soverommet vårt er kanskje det rommet vi har gjort minst med siden vi flyttet inn, kun veggene er malt i en gråblå farge. Nå tror jeg tiden er kommet for å oppgradere litt. Jeg er veldig glad i sengetøyet fra ByNord, vi har både dådyr og bjørn, men jeg tror sengetøyet under, fra Marimekko, kan bli en ny favoritt. Printene fra Terese Sennerholt har jeg vist før, og dette passer ekstra godt på soverommet. Og hvem kunne ikke tenke seg en Jielde lampe eller to som leselys over sengen! De fine, gamle, kinesiske bordene fra Bolina ville blitt utmerkede nattbord. Spørs om både en og to ting ligger litt utenfor mitt nåværenede budskjett, men det er lov og drømme...også går det jo ann å spare:)

1,2,3,4
Fin lørdagskveld ønskes deg!
*KLEM*

Pysjamas

fredag 20. januar 2012

Her i huset tusler vi rundt i pysjamas til langt utpå dagen, i allefall i helgene. Disse pysjene synes jeg absolutt er veldig tusleverdige. Veldig veldig søte!


Liker du de? Da kan du finne dem her.
Fortsatt god helg!

*KLEM*

11 måneder

fredag 20. januar 2012

Det er ikke til å tro, men min lille baby er 11 måneder i dag. Når men får en sånn liten skatt sier alle at man må nyte tia, for den går så fort. Man blir nesten lei av å høre det, men det er så sant! Jeg kan ikke fatte at jeg har en ett åring i huset om bare en måned. Hun kom jo nettopp til oss! I dag, da jeg satt å redigerte litt på noen bilder, slo det meg at hun ikke er en baby lenger, men en liten jente. Blir nesten litt sentimental jeg. Samtidig er det utrolig morsomt å følge alle store og små fremskritt. Det skjer nye ting vær eneste dag, tenk så mye de lærer det første året.

Nå skal jeg nyte helgefølelsen, endelig fredag! Håper alle dere som titter innom får en strålende helg!

*KLEM*

Blog love, ROOST

torsdag 19. januar 2012

Disse fantastiske herlighetene kommer fra den veldig fine matbloggen Roost. Alle oppskriftene er laget av bloggens fine forfatter Caitlin. Hun er, i tillegg til å være en god kokk, en fantastisk mat-stylist og fotograf. Jeg synes alt der inne ser fantastisk godt ut, at det samtidig er oppskrifter helt uten gluten, sukker, laktose eller stivelse er jo bare en bonus, og passer godt for oss her i huset, siden besteste I har Ulecerøs Colitt og egentlig ikke bør spise så mye av det. Skjelden blitt mer inspirert til å lage "sånn" mat:)


Nam nam, jeg får sikkelig vann i munnen av disse vakre bildene. Jeg har funnet veldig mange oppskrifter som må prøves ut. Spørs om jeg får tid til å gjøre noe annet denne helgen!

*KLEM*

Campomaggi

onsdag 18. januar 2012

Jeg ønsker meg denne. Den ville fint klart jobben som både stelleveske og fotobag! Veldig synn det er så lenge til både bursdag og jul... ønske, ønske, ønske!


Den er litt vel dyr da...kremt... men om du synes den er like fin som meg og litt til, kan du få tak i den hos Cornelias Hus, her. Må tenke litt på den kjenner jeg!

*KLEM*

Kjøkkenet

onsdag 18. januar 2012

Da vi pusset opp for noen år tilbake bestemte vi oss for å flytte kjøkkenet til det som tidligere var en spisestue. Det har jeg ikke angret på. Resultetet ble mye lysere og luftigere enn det var tidligere, selv om det betydde at vi måtte ofre noe. Nå må vi spise på kjøkkenet uansett, ingen spisestue i denne leiligeten. Men selv om vi ofret et rom, så fikk vi et nytt. Det gjør nå nytten som lille Y sitt soverom, det kan du se her.
Under føleger noen bilder fra kjøkkenet vårt sånn som det er i dag.

De som kjenner oss godt vet at det alltid er strøkent på kjøkkenet, at alt som blir brukt blir satt på plass igjen og at det aldri er en flekk på kjøkkenbenken...eller hvordan var det nå igjen?

*KLEM*

Perleblomst

mandag 16. januar 2012

Søteste Kristine fikk denne til å dukke opp på døra i helga. Heldige oss som har ei så søt søster/tante/svigerinne:) Nå er det vårblomstring på kjøkkenet.



*KLEM*

SuiteOneStudio

søndag 15. januar 2012

Etsy har utrolig mye fint å by på. I dag fant jeg Suite One Studio, som lager det nydeligste porselen. Me like!


Kunne tenkt meg både en og to skåler og vaser herifra. Fint, ikke sant?

*KLEM*

Kindness

lørdag 14. januar 2012

via

Bohemia

lørdag 14. januar 2012

En av mine absolutte favorittbutikker er Bohemia som ligger utenfor Stavanger. Er du fra området har du helt sikkert vært innom både en og to ganger. Det har i allefall jeg! Har du ikke vært der...da har du noe å glede deg til! Hjemmet til innehaveren av denne perlen av en butikk ble vist i Elle Decoration før jul. 
Det er rett og slett et drømmehjem .





Foto Inger marie Grini

Rett og slett inspirerende! Jeg elsker det grønne skapet og takhøyden på kjøkkenet. Hadde ikke hatt noe problem med å flytte rett inn her:)
Love it!

Fin fin lørdag ønskes til dere alle.
*KLEM*

God helg til deg!

fredag 13. januar 2012

Endelig fredag! Er det ikke herlig? Og med fredagen kom jammen sola på snarvisitt til Stavanger. Har du planer for helgen? Jeg skal forsøke å få vert litt ute hvis det stemmer det de sier på værmeldingen. Det kan jo bli lenge til solen beærer oss med besøk igjen:)

Jeg har hatt en lat morgen med te og inspirerende blader. Lille tulla har vist seg fra sin beste side og putlet på gulvet. Det er sånn dager jeg virkelig nyter mammapermisjonen.



Nå skal vi snart ut å trille en tur. Kanskje finne oss et sted med god kaffe først, også gå for å mate svanene. 

Riktig god helg til deg som titter innom. 
Husk å nyt solen når den endelig er her på snar visitt!
*KLEM*

Travel hverdag...

torsdag 12. januar 2012

... med denne krabaten i hus. Nå skal alt utforskes og aller helst smakes på! Hun fyker hit og dit, prøver å reise seg opp over alt. Jeg springer hesblesende etter! Begynner sterkt å vurdere å gå til anskaffelse av en lekegrind...sånn at jeg kan få gjort litt i huset!


...og selv om hun stort sett er bare snill og grei hender det hun tester stemmebåndene sine litt vell mye. I dag var en sånn dag! Da er det greit når det endelig er sengetid...
Snart skal de voksne kose seg med litt te og kveldsmat.

Fin kveld til deg!
*KLEM*
Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs