Pages

Også var vi fire...

tirsdag 2. september 2014

Et lengre opphold på bloggen skyldes denne vakre lille mannen. Han kom til oss den 16. august og gjorde vår lille familie komplett. Jeg er veldig takknemlig for en rask og ukomplisert fødsel. 8 dager over tiden bestemte han seg for å komme, og da hadde han det travelt. Det hele var over på under to timer!!!


Jeg befinner meg plutselig tilbake i en babyboble. Denne gangen er jeg mye roligere og klarer å kose meg mye mer enn forrige gang. Dagene er igjen preget av amming, bleieskift, nattevåk og babykos, men jeg nyter det. Klarer ikke slutte å stirre på dette lille vidunderet som har kommet inn i våre liv.

Og Ylva... Hun er en super stolt storesøster! Hun vokter over lillebror som en hauk. Forteller meg at han er sulten, at han trenger å skifte bleie eller at nå må han få litt kos. Fantastisk å se på det ansvaret hun føler. Jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik!

I´m dlighted to tell you that our babyboy has arrived! Meet Vetle. He entered this world on the 16th of august, 8 days past my due date. I´m grateful for an easy and speedy delivery. I´m in a state of newborn bliss, and enjoying every moment of it. 

*klem*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs