Pages

Ut på tur

søndag 21. september 2014

Nå kommer høsten! Jeg begynner å innse at jeg må ta farvel med de lange, lyse og varme dagene vi har vært så heldige å få denne sommeren (for en sommer vi har hatt!). Istedet må jeg si hallo til flere lag med klær, støvler og vedfyring innendørs. Kveldene er allerede blitt mørkere og det er kjøligere i luften. Vet ikke helt om jeg er klar for det... høsten og vinteren på vestlandet kan være temmelig kald og våt. Men høsten kan være vakker. Dager som i dag for eksempel. Vi utnyttet finværet til en liten oppdagelsesferd i skogen ikke langt fra der vi bor.


Ylva er så heldig at hun har en mormor som strikker de fineste genserene. Denne genseren har Mariusmønster og perfekte høstfarger. Hun måtte også teste ut de nye støvlene sine med ullfor (selv om det var sol og tørt vær). Både liten og stor synes støvlene er fine og deilige, og best av alt: de fikser jobben med å holde små ben varme og tørre på kalde,våte høstdager. Topp!


I dag bestemte Ylva at vi skulle lete etter trollet som i følge henne bor i skogen. Vi fant ikke så mange troll, men vi fant et tre det hadde dytte overende. Treet var perfekt å balansere på. Vi fant også mye sopp, fjær, en hel haug med steiner (som selvfølgelig måtte bli med hjem. Kan dere skjønne den fasinasjonen?) og vi fant en benk som trollet hadde glemt å ta med seg hjem...


Selv om de var få troll å finne, hadde vi en fin fin tur!

Autum is coming. So long warm summer sun and hello to cold days and layers of clothing. The nights are getting darker faster now. I'm just not ready for it. The autum and winter here in the west of Norway aren't just cold, they are constantly wet too. Today was dry at least, and we thought we had better take advantage of the last of this mild weather. So off we went to our local forest.

*klem*

4 kommentarer:

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs