Pages

Back to work!

torsdag 1. mars 2012

For en overgang! 
Etter flere måneder i mammapermisjon, med babysnakk, kos og "rolige" dager, er jeg tilbake i virkeligheten. Nå er det fult kjør igjen! Jeg prøver å henge med i svingene, men det er ikke bare bare... Det går i ett fra veldig tidlig om morgenen til lillemor er i seng om kvelden. Da er det endelig litt egen tid, hvis jeg ikke må planlegge morgendagen, eller rette, eller lage undervisningsopplegg eller...phu! Bloggingen har kommet litt i andre rekke, naturlig nok! Men her er noen inspirasjons bilder til arbeidsplassen jeg skulle ønske jeg hadde, men absolutt ikke har;)

via Det vakreste
Håper jeg klarer å rekke over alt som må gjøres de neste dagene. Gjør jeg det, kommer jeg sterkere tilbake til helgen! Åååå, den som kunne hatt mammaperm litt lenger!!!
*KLEM*

4 kommentarer:

 1. Du er superflink og klarer både jobb og mammarollen utmerket:) god helg til dere! Hvil litt:) klem marte

  SvarSlett
 2. Puuhh, ikke lenge igjen til mammapermen her er over heller, ifølge mannen som teller ned er det knappe 8 uker igjen... Storkoser meg hjemme, men tror nok det skal bli greit å komme igang med jobbing igjen og. Tenker stadig vekk på hvordan vi skal få dagene til å gå opp med levering og henting i barnehage, få tid til meg/oss når jeg i tillegg jobber turnus. Men det går nok på et vis:)
  Fullt forståelig at det ikke blir så mye tid til blogging da:)

  Ha en finfin fredagskveld!

  SvarSlett
 3. Hei Johanne. Innom for å fortelle deg at jeg har gitt deg en Liebster Award i kveld. Koser meg masse med bloggen din, og dine hverdagsglimt.

  Finfin lørdagskveld til deg og dine.

  Klem Hege

  SvarSlett
 4. Fant deg via huset ved kanalen. Flott blogg du har som jeg gjerne følger videre...

  SvarSlett

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs