Pages

Kan lykke kjøpes for penger?

søndag 18. mars 2012

Jeg vet at det egentlig ikke går ann å kjøpe seg lykke, men å invesere i en Nespresso-maskin er noe av det lureste jeg har gjort på lenge! Når lillemor synes det er fantastisk å starte dagen før klokka seks, priser jeg meg lkkelig for at jeg med et lite trykk på en knapp kan få meg rykende, kruttsterk, duftende kaffe. Som ved et trylleslag er jeg litt mindre trøtt, og litt mer klar for å krype rundt på alle fire. Jeg har til og med begynt å like tidlige morninger!!! det hadde jeg ikke trodd jeg noen gang skulle si.


God kaffe kan kjøpes for penger. God kaffe tidlig på morgenen gjør meg litt mere lykkelig. Ergo kan lykke kjøpes for penger...eller? Det skal nok litt mer til enn det... Den største lykken, for meg, er å se det vakreste i livet sitte på gulvet å leke og le, men duften, og smaken, av kaffe hjelper på lykkefølelsen når klokka viser 05.30.

God søndag til alle, måtte den bli strålende!!!
*KLEM*

4 kommentarer:

 1. Å ja, en type lykkefølelse kan kjøpes for penger:-) Andre ikke... Har selv hatt en morgenfugl av en morgenfugl, og klokken kunne like så godt være 0430 som 0600 - men jeg elsker faktisk å stå opp da... Hjelper på det - og en herlig Rosabaya Nespresso kopp:-). Fin søndag til deg!

  SvarSlett
 2. Litt lykke får man jo for penger :)
  Men ikke all...

  ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE BECAUSE ONE DAY YOU WILL LOOK BACK AND REALIZE THEY WERE THE BIG THINGS!

  SvarSlett
 3. Evnen til å glede seg over slike ting er heldigvis gratis:))

  Håper du får ei fin ny uke!

  Heidi

  SvarSlett
 4. Kjempedeilig med kaffemaskin! Og litt lykke er det jo i det. For meg er Latte+sol+interiørblad verdt er god del iallfall, kjempedeilig når frøkna har en liten blund på midten av dagen og bare ha litt tid til meg selv:)

  Ha en finfin start på uken!

  SvarSlett

Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs