Pages

Helg

søndag 29. april 2012


Sol, jord under neglene, nye småsko, litt lite søvn, to nye tenner, god vin, sol, ostehuset, bytur, trening, familietid, lekeplass, barnelatter, sol, lukten av nyklippet plen, tur, avslapping, voksentid og nevnte jeg at vi har hatt SOL. 


 Vår helg kort oppsummert.


Nok en bukett med ranunkler fikk bli med hjem. De lyser opp litt her og der og skaper god stemning!

*klem*

En himmel full av stjerner

torsdag 26. april 2012


via
Barn av regnbuen

En himmel full av stjerner,
blått hav så langt du ser,
en jord der blomster gror,
kan du ønske mer?

Sammen skal vi leve
hver søster og hver bror,
små barn av regnbuen
og en frodig jord.
 
Imponerende og rørende er det, enagsjementet, støtten og fellesskapet. 

*klem*

Hjemme hos...

tirsdag 24. april 2012

...Jacob Nylund! Det er noe med dette hjemmet som gjør at jeg nesten blir litt mo i knærne. Klarer ikke helt sett fingeren på hva dette noe er for noe...Kanskje er det renheten i uttrykket, de mange (utrolig fine) printene og fotografiene, farge paletten eller de fantastiske gulvene. Noe er det i allefall! 
Jeg kunne flyttet rett inn!






Alle bilder via ett hørn av eden

Fint eller hva?

*klem*

Søndagskos og vinneren er...

søndag 22. april 2012

Litt halvdårlig vær i stavanger i dag. Den perfekte unnskyldning til å skape litt ekstra hygge innendørs. Jeg liker å bake, høre på god musikk, søle litt, smake litt og ikke minst liker jeg å spise den ferdige baksten. Frsk gjærbakst er kanskje min største svakhet. Disse kanelknutene, penslet med sirup etterfulgt av kanel og sukker på toppen, er i allefall helt umulig å stå imot for min del! 
Noen svakheter må man jo ha:)

Lillemor synes all denne fotograferinga er helt bortkastet, og jammen har det ikke lurt seg med en søt liten barnehånd på et av bildene. Ikke lett å vente når det lukter så godt!!! 

Herlig søndagskos!

Så over til min lille give away. Jeg er helt himmelfallen over responsen, hele 178 lodd ble trukket. Fantastisk gøy! Må nok gjenntas om ikke alt for lenge.  Takk til alle som har deltatt.
Den heldige vinneren av den fin fine vasen er...(trommevirvel)...


Send meg en mail med navn og adresse, slik at jeg kan sende deg gevinsten:) 
Gratulerer så mye!

*klem*

Deilig lørdag og LØV

lørdag 21. april 2012


Har hatt en av de fine dagene. En av de dagene man ikke egentlig har noen planer, men som blir helt strålende likevel. Tidlig morgen med god kaffe og god tid. Byrusling med mann og barn. God lunsj på yndlingskafeen. En følelse av at våren er her (så en russ, et sikkert vårtegn). Litt små plukk fikk bli med hjem, blant annet denne orgensike teen fra LØV. Veldig god, ikke er det noe minus at boksene pynter opp på hylla heller:) Nå er det lørdagskveld og lørdagskos her i huset. 
Good times!

I morgen trekker jeg vinneren av min fine give away. Bli med her!
Ha en deilig lørdagskveld.
*KLEM*

Fin fredag!

fredag 20. april 2012

Titter innom for å ønske alle en god fredagskveld og en fantastisk helg! Det er fremdeles mulighet til å bli med på min lille giveaway (se her). Jeg er helt overveldet over responsen, utrolig stas!!! Velkommen til alle nye følgere. Jeg synes det er så koselig at dere vil følge meg, gir meg mye inspirasjon! 
Håper dere vil trives:)

Tekstbilde lånt her.
Ha en fin fin kveld.
*klem*

Til ettertanke...haha!

onsdag 18. april 2012

Skavlan, via Kvardagsliv
Jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg så denne!
 "The circle of life in Bloglandia"

*klem*

Planer for loftet!

tirsdag 17. april 2012

Oppussing på gang! Endelig har vi fått ut fingeren og ting har så smått begynt å rulle! Loftet, som lenge har stått ubrukt skal endelig bli en del av leiligheten. Vi får et ekstra soverom/kontor, et ekstra bad/vaskerom (hurra!) og en ganske så romslig loftstue som vil romme plass for både liten og stor. Mer plass og rom for fine ting! Jeg klør i fingrene etter å komme i gang. 
Dette blir bra!

Enn så lenge kommer noen inspirasjonsbilder.



Bilder via Det Vakreste

Det blir nok litt maling...mest sansynlig type hvit. Snekringen skal jeg overlate til noen som kan det, i allefall de store prosjektene;) Inredningen derimot...der vil jeg være sjef! 
Gleder meg masse!

Fin kveld til deg.
*klem*

Min første Give Away

søndag 15. april 2012

Jeg synes det er så utrolig stas med alle besøkene og kommentarene her inne den siste tiden! Det gir meg skikkelig masse inspirasjon. Nå er tiden inne for å gi noe tilbake til dere som leser og kommenterer. Dette er min aller første give away! En av dere herlige lesere kan vinne en fin fin liten (den minste størrelsen) vase i sort og hvit fra Kahler.

Du kan trekke max fire lodd:

1 lodd for kommentar.
1 lodd for å linke til denne giwe awayen på bloggen din (bruk det øverste bildet).
2 lodd for å være/bli følger av denne bloggen.

Bli med, bli med!!!
Trekning blir søndag om en uke.

*KLEM*

Om å være alene

lørdag 14. april 2012

Jeg er nesten alltid omringet av mange (fine) mennesker. Hjemme hos mine kjæreste, gode venner i fritiden, på jobb har jeg fantastiske kollegaer og omkring 300 mer eller mindre krevende elever. Som sosialt vesen trives jeg godt med dette, men av og til er det godt å få noen timer for seg selv. I dag, da lillemor tok formiddagshvilen sin, fikk jeg tatt meg en liten byrunde helt alene. Jammen er det luksus å gå i butikker uten å måtte manøvrere barnevogn mellom hyller og folk. Det å nyte en dobbel latte før den er blitt kald, å spise på kafe uten å måtte plukke opp noe fra gulvet annenhvert minutt, rett og slett bruke litt tid på seg selv er luksus!


Tusen takk til mannen som så jeg trengte noen timer for meg selv og sente meg ut av døra. Det er deilig å være alene noen timer, men det beste av alt er å vite at jeg ikke trenger å være alene når jeg ikke vil lenger. At jeg da kan gå hjem til de aller fineste og vite at selv om det er travelt, har jeg det veldig veldig bra!

Jeg vet jeg er heldig! Noen har for mye alenetid uten egentlig å ville ha det. Jeg tenkte litt på dette på byrunden min. Noen er for mye alene. Så i ettermiddag plukket jeg opp telefonen og ringte en som jeg ringer alt for skjelden. Kanskje betydde det litt...

Kjenner du noen som er litt for mye alene? Kanskje dagen i dag er dagen da du å skal ta en telefon. Man vet jo aldri, kanskje er det akkurat det som gjør dagen til noen andre spesiell...


 God lørdagskveld!
(Titt innom i morgen også, da er det tid for min første Give-away!)

*KLEM*


Heldige meg!

fredag 13. april 2012

Det er så utrolig stas med alle besøk og alle kommentarer som blir lagt igjen her inne. Jeg setter utrolig stor pris på hver eneste en. Det gir inspirasjon til å fortsette bloggingen selv om hverdagen er travel! Ekstra stas er det når noen synes det jeg putler med her inne fortjener en award.
 Denne uken har jeg faktisk vært så heldig å få to! 

En kjempe stor takk til jentene bak de fine bloggene Furelia og Interiør og lys!!!




Awarden fungerer slik:

1. Du skal linke tilbake til den du mottok awarden fra. 
2. Du skal sende den videre til andre blogger som har mindre enn 100 følgere. 
3. Du skal svare på 5 spørsmål. 

Awarden er frivillig. 


Her er mine svar på spørsmålene:

Hvorfor begynte du å blogge?
Egentlig var det for å ha et sted å samle ting jeg syntes var fine og som gav meg inspirasjon (det var før pintrest og tumblr). Så utviklet det seg derifra. Litt av og på, mest på det siste halve året.

Bloglandia er et supert sted å samle inspirasjon og forhåpendtligvis også kunne inspirere andre. Hvilke blogger følger du?
Ååh det er så utrolig mange flinke interiør bloggere, jeg leser mange så favorittene varierer litt. Akkurat nå er jeg oftest innom disse: Deas & Mia, fjellrosa og livet under stjernene, Oh the lovely things, Elisabeth Heier og FruFly. 

Hva er favoritt fargen din?
Jeg merker at det snart er vår, i allefall sånn mentaltsett:) Da popper det ofte opp interiørdataljer i grønt. Jeg er veldig glad i den fargen sånn generelt også. Og det passer jo fint i år, med grønn som årets farge og alt...

Hva er favoritt filmen din?
Jeg er glad i litt rare og underfundige historier. Hugo, som gikk på kino nettopp, var fantastisk! Men liker, og ser, mye forskjellig!

Hvilke land drømmer du om å besøke? 
Jeg drømmer om å reise til alle de spennende stedene jeg enda ikke har vert på! Det gir meg utømmelige mengder med inspirasjon å reise. Har ikke vert i Afrika enda, så det står høyt oppe på lista. Neste utenlanstur går nok til Italia for å besøke noen venner, og det blir jo aldrig feil!


Og da går AWARDEN videre til:

FilucaHouse

Elv's

*Kviskre



 I utgangspunktet har jeg vært litt skeptisk til slike bloggawarder, men har funnet ut at det er en flott måte å finne nye fine blogger på;) Nå venter helgen, hurra hurra! Vi har ingen spesielle planer, men det er litt herlig det å. Jeg liker å ta det som det kommer. Håper å få gjort litt her hjemme, kanskje ta en bytur og et galss vin til kvelden! God helg til deg!
*KLEM*

Kjøkkenfavoritt

onsdag 11. april 2012

Jeg må le litt, innse at jeg er litt fordomsfull og at jeg har en fantastisk mann. Han kommer gående (litt forsiktig) inn i stua. Det første han sier er "ikke bli sint, jeg brukte mine egne penger...". Jeg tenker umiddelbart at han har gått bananas på GameStop igjen, og kommer hjem med to/tre ps3 spill. Men hva er det han drar opp av posen... Jo, en Le Creuset gryte! vi (les jeg) har snakket om lenge, men ikke har tatt meg råd til å kjøpe. Litt dårlig samvittighet for hvor tankne først tok veien, men allermest glad! 




Har bare hatt den i hus noen dager, men vet allerede nå at dette er en av mine absolutte kjøkkenfavoritter. Heldige meg som har så snill mann og så fin gryte;) Nå kan jeg godta både ett og to spill kjøp i fremtiden. Kanskje det var akkurat det han ville oppnå...neida, jeg tenker ikke slik jeg!

Fin kveld til deg!
*KLEM*

Magnetiske tapeter!

mandag 9. april 2012

Se hva jeg kom over: magnetiske tapeter!!!
Magnetmaling har vært en slager i noen år allerede, men dette er første gangen jeg har lest om magnetiske tapeter. Disse fine tapetene, laget av Sian Zeng, fant jeg inne hos fantastiske decor8. De flotte tekstiltappetene vil nok gjøre seg godt på barnerom, som oppslagstavler eller andre morsome småprosjekter. Jeg kunne godt tenkt meg å lage et dukkehus med tapeserte vegger. Mulighetene er mange!


I tilegg til selve tapetene (som er utrolig skjarmerende) kan man kjøpe søte og morsome magneter. Min favoritt er tankeboblene som du kan skrive på, for så å tørke av igjen.

Bildene er lagt i inspirasjonsmappen for barnerom. Jeg tror magnettapeter er kommet for å bli. Veldig praktisk. Genialt i kontorkroker og til moodboards:) 

Måtte bare dele dette med dere da jeg kom over de. Haha, kjekt å bli så gira over noe man finner på nett!

*KLEM*

Ord for uka

mandag 9. april 2012


Deilige påskedager!

søndag 8. april 2012

Da var vi hjemme igjen. Snakk om herlige påske dager!!! Vi har kost oss med SOL, god mat, aking, grilling, påske-egg og masse frisk luft. Været (som er så viktig i påsken) har vert fntastisk, og humøret til liten og stor like så! Nå har jeg fått pakket ut, vasket noen maskiner med klær og kveldsfreden har endelig senket seg over hjemmet. Jeg sitter med en god følelse av at jeg virkelig har hatt ferie, tenk så mye jeg har rukket å gjort disse dagene. Og det beste av alt...det er fri i morra også!!! 
Heldige oss!
 Må bare vise dere disse herlige bildene av det fineste i verden ute i påskesola. Blir lykkelig langt inn i hjerterota av å se at hun koser seg sånn. 
Fineste skatten!


Nyt sisterest av fridagene!
*KLEM*

God påske

torsdag 5. april 2012

Hei hei, her er jeg igjen. Noen dager siden sist blogginnlegg nå. Jeg og lillemor har hatt noen herlige dager i Trondheim hos mormor. Fint å bare være, verken mer eller mindre, for noen dager. Koselig med tanter, onkler og besteforeldre. Godt selskap. Nå har vi en dag i byen, før vi setter kursen for Sirdalsheiene i morgen. Håper på fint vær og god tid til å være ute!


Ønsker alle som titter innom en strålende påske, om dere er i byen, ved sjøen eller på fjellet! 
Kos dere, nyt fridagene og hverandre.
*KLEM*
Proudly designed by Mlekoshi pixel perfect web designs